PIEPERS & RUND GRONINGEN

PIEPERS & RUND GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 260 beoordelingen
25 feb 2021 om 21:10 Heerlijk eten en veel keus!
24 feb 2021 om 20:50 Kleine 2 uur bezorgtijd en niet heel smaakvol eten helaas..
23 feb 2021 om 20:40 Het was heerlijk en meer dan verwacht!
22 feb 2021 om 21:58 Heerlijk eten!
22 feb 2021 om 21:01 Took them 1 hour 20+ minutes to deliver the food . It was cold. And on top of that, they made a mistake with my order. The burgers were nice though. we ordered vegetarian burgers and they were delicious
19 feb 2021 om 9:52 Zag veel matige reviews dus twijfelde om te bestellen, maar het eten was top! Ik dacht dat zo'n bowl er op de foto beter uit zag dan in het echt, maar je krijgt echt een volle bowl. De aardappelgratin onder het vlees was ook heel lekker.
17 feb 2021 om 14:26 Heel lekker eten maar elke keer is er wat mis met de bestelling. Als je zonder bacon besteld krijg je elke keer met bacon, ook al geef je het twee keer door. Ze bezorgen ook pas vanaf kwart voor zes. Niet kwart over vijf zoals op thuisbezorgd staat.
16 feb 2021 om 23:27 Duurde een beetje lang, maar dat is tegenwoordig eigenlijk overal zo. Het eten was ontzettend lekker. Ga zeker vaker bestellen.
16 feb 2021 om 20:17 Relatief lang gewacht voor slap en lauw eten. Friet is redelijk duur voor de geringe hoeveelheid die je krijgt.
13 feb 2021 om 21:11 Het eten was heerlijk, maar heb er helaas wel bijna 2 uur op moeten wachten...
12 feb 2021 om 4:13 Heerlijk gegeten, na klein probleempje alles perfect opgelost. Alles smaakt super goed. En zeker snelle bezorging. Zeker nogmaals bestellen.
8 feb 2021 om 21:33 Second time I've had the steak bowl and it was not as good as the previous time. Steak was slightly over cooked yet the contents of the bowl were not warm enough.